Oletko sinä etsimämme valmentajavahvistus FC Asikkalaan?

23.9.2024

FC Asikkala on hyvässä kasvussa oleva 2013 perustettu jalkapalloseura, joka on alusta asti toiminut lasten ja nuorten liikuttajana Asikkalassa useissa ikäryhmissä. Tällä hetkellä nuorimmat pelaavat Perhefutis-ryhmässä, jossa ikähaitari on 2018 - 2020 syntyneet. Tuossa ryhmässä vanhemmat ovat harjoituksessa mukana. Vanhimmat ryhmät on 2009-syntyneet tytöillä ja pojilla. (Joukkueista tarkemmin seuran sivuilla https://www.fcasikkala.fi/joukkueet/)

Seura on alusta asti toiminut talkoovoimin. Viime vuonna käyttöön otettiin harjoitusmaksu, jonka valmentaja saa jokaisesta vetämästään treenistä hakemusta vastaan. 

Nyt etsimme joukkoomme uusia valmentajia eri ikäluokan joukkueisiin, niin tyttö- kuin poikapuolelle. Valmentajan olisi hyvä olla edes jonkinlaisen taustan lajista omaava, tai ainakin lajista kiinnostunut henkilö. Joukkueilla on apuvalmentajat ja joukkueenjohtaja, joiden kanssa harjoitusten kulku ja aikataulut sovitaan. Harjoitukset toteutetaan Vääksyssä kesällä tekonurmi- ja nurmikentillä ja talvella liikuntahallissa sisällä. Kaikki harjoituksiin tarvittava materiaali ja välineet löytyvät seuralta.

Voit aloittaa joustavasti jo kuluvan kauden aikana tai ensi vuonna. 

Toivomme, että voisit sitoutua aina harrastekaudeksi kerrallaan, mutta tarvetta löytyy myös satunnaisia tuurauksia varten, joten olethan yhteydessä myös lyhyemmistä valmennusjaksoista.

*Jos kiinnostuit tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä pienelläkin kynnyksellä.*

Yhteyshenkilö: 

Jussi Oksanen

juswo@hotmail.com 

050 572 7878

Terveisin: 

FC Asikkala